Sider

Om mig

Hej allesammen - Jeg tænker, at det måske ville være rart at vide lidt om, hvem der overhovedet skriver denne blog, så nu vil jeg prøve at fortælle kort om mig selv :-)

Jeg hedder Nanna Bo, og jeg er 16 år gammel. Jeg går lige pt. i 9. klasse på Højslev Skole (Lidt udenfor Skive); men efter sommerferien, tager jeg på udveksling med organisationen AFS. Det glæder jeg mig utrolig meget til, hvilket også er grunden til, at jeg har lavet denne blog -  og selvfølgelig så folk hjemme i Danmark kan følge lidt med i hvad jeg render og laver på den anden side af Atlanterhavet ;-) Jeg har valgt at blive udvekslingsstudent, så jeg kunne få lov til at opleve kultur på en helt anderledes måde, hvilket udveksling giver utrolig god mulighed for!

Jeg glæder mig utrolig meget til alle de oplevelser, der vil følge med sådan et år - og jeg vil forsøge at skrive så mange ting ned på min blog som muligt :-)

I kan altid spørge, hvis der er noget i gerne vil vide!

xoxo,
Nanna Bo2 kommentarer:

  1. Har du en mail jeg kan skrive til ang. nogle spørgsmål om din blogopstilling! Har virkelig brug for hjælp til noget jeg ikke kan finde ud.
    Skriv til mig på idagothenborg2810@gmail.com hvis du har lyst og tid til at hjælpe :-)

    SvarSlet
  2. Hej, virkelig inspirerende blog du har. Det lyder som om at du har fået den perfekte værtsfamilie, så jeg ville høre om du havde nogle gode råd til når man skal skrive sit "letter to host family?" Altså ens "salgstale" :)

    SvarSlet